Du kan avboka din behandling utan kostnad fram till 24-timmar innan behandlingen påbörjas, avbokningskod har du fått i det bekräftelsemail som du fick i samband med bokning. Om du saknar detta i din inkorg kan du även se efter i din skräppostmapp.

För senare avbokning, eller om du uteblir helt utan att ha gjort en avbokning fakturerar NAPRALOGICA 100 % av behandlingens pris plus 50kr i faktureringsavgift.

Avbokning kan endast ske genom att kontakta vår receptionisttjänst under ordinarie öppettid eller genom att använda den länk som följde med bokningsbekräftelsen. Det går inte att avboka genom att svara på bokningsbekräftelsen eller genom SMS då dessa adresser inte övervakas.
Vi accepterar inte avbokning via mail då mail kan försvinna samt granskning av mail endast sker under kontorstid och avbokning kan därför falla inom 24-timmars gränsen.

Varför dessa avbokningsregler?

NAPRALOGICA är ett privat företag. Detta innebär att de behandlingar vi utför utgör de intäkter som företaget får in för att driva verksamheten, och därmed den lön som de anställda kan ta ut.

Vad händer om jag inte bestrider eller betalar fakturan?

NAPRALOGICA är medvetna om att olyckor händer (man själv eller anhörig är involverad) eller att man är tvungen att besöka akutmottagningen. I dessa fall behöver vi t.ex kvitto på akutbesök. Fakturan överlåts till Berazy som sköter inbetalningar och eventuell inkasso.