Här samlar Napralogica våra inspelade filmer, dels egna alster, men även där några av våra patienter berättar vad de anser om våra behandlingar.

Napralogicas egen mammabehandling, den absolut effektivaste behandlingsmetoden på marknaden anpassad för kvinnor som fött barn. Det som annars tar veckor av träning sker här under en och samma behandling.

Pontus Lindberg berättar varför han väljer att gå till Leg Naprapat Jonas Hård af Segerstad på Napralogica för både förebyggande och direkta idrottsskadebehandlingar. Samarbetet började 2013 och fortsätter även under 2015. Pontus har inte drabbats av några överbelastningsskador sedan samarbetet startade.

Från toppen av Mt Kilimanjaro berättar Nordens främsta äventyrare, Fredrik Sträng, varför han rekommenderar Napralogica

Patrick Monga tränar styrketräning på elitnivå, och har förutom sina framträdanden i två säsonger av TV4s produktion Gladiatorerna även tävlat i bodybuilding. När man tränar på en sån hög och intensiv nivå som Patrick, med minst två träningspass per dag, så är det viktigt att man ger kroppen återhämtning för att den inte ska gå sönder.

Magdalena Kowalczyk, världsmästare i Thaiboxning 2007, är även känd som Athena i TV4:s produktion Gladiatorerna. I filmen berättar hon varför hon rekommenderar Napralogica.