NAPRALOGICA_KROPPSDETEKTIVERNA_600NAPRALOGICA – Kroppsdetektiverna – anställer en heltidsresurs till vårt team av naprapater i Stockholm. Vi söker nu en kvinnlig manuell terapeut för anställning på kliniken vid Odenplan.

Vi erbjuder dig ett mycket stimulerande arbete på en klinik i den absoluta framkanten inom manuell medicin. Om du tycker att innehållet i artikeln här är intressant kommer du att älska att arbeta med oss. Vi arbetar bland annat med receptorer och hos oss får du exempelvis lära dig sambandet mellan ett hopparknä och en krokodil.

Du skall vara naprapat/sjukgymnast eller kiropraktor och gärna vidareutbildad inom manuell medicin. Du kommer att få kontinuerlig utbildning med start när du börjar hos oss.

Vid sidan om mycket god kompetens i din roll som terapeut vill vi att du har en god social förmåga, är självständig, plikttrogen, noggrann och har lätt för att uttrycka dig i skrift.

Hos oss tar du din roll som terapeut till nya nivåer. Tillsättning av denna tjänst sker snarast. Vi erbjuder fast lön med möjlighet till bonus.

Skicka CV och ansökan till [email protected]